Skip to content

POWRÓT BOGINI 5/6.06.2012 – WIZUALIZACJA!

5 czerwca 2012

Po wielkim sukcesie Dnia Wyzwolenia i jeszcze większym sukcesie Restartu Siatki, nasze wysiłki w wyswobodzeniu planety nadal trwają. Tym razem, spotkamy się w grupach małych i dużych, jako jednostki i pary, w dokładnym czasie tranzytu Wenus 5-go Czerwca (w Polsce 6-go Czerwca). Masy zbiorą się i będą wizualizować przybycie energii Boginii, abyśmy po raz pierwszy od 5 000 lat mięli szansę na współtworzenie naszego własnego duchowego przeznaczenia w harmonii, oraz zastąpić przestarzałe społeczeństwo wojen i konfliktów, bardziej zaawansowanym opartym na duchowym zrozumieniu. Potrzebujemy 144 000 osób wykonujących tą wizualizację ze skupieniem, aby osiągnąć pożądany efekt.

5-go/6-go Czerwca będzie miał miejsce tranzyt Wenus, rzadkie kosmiczne wydarzenie, kiedy to Wenus przejdzie na tle tarczy słonecznej. Ten tranzyt zaznaczy ukończenie ośmioletniego cyklu Powrotu Bogini, który zaczął się wraz z poprzednim tranzytem Wenus w 2004 roku. Energia Bogini jest czystą żeńską esencją Miłości, która pomoże nam ułatwić proces wyzwolenia planety. Obie, męska energia akcji i żeńska energia wrażliwości są potrzebne, aby ukończyć ten cały proces z sukcesem. Usunięcie wszystkich ciemnych bytów będzie bezpośrednią konsekwencją nowo osiągniętego balansu pomiędzy żeńską i męską energią na tej planecie.

Będziemy wykonywać tą wizualizację w tym samym czasie, w momencie tranzytu Wenus 5/6 Czerwca 2012 roku. Dokładny czas dla różnych stref czasowych:
3:30 pm HAST June5th (Hawaje)
5:30 pm AKDT June5th (Alaska)
6:30 pm PDT June5th (Los Angeles)
7:30 pm MDT June5th (Denver)
8:30 pm CDT June5th (Houston)
9.30 pm EDT June5th (Nowy Jork)
10:30 pm BRT June5th (Rio de Janeiro)
2:30 am BST June6th (Londyn)
3:30 am CEST June6th (Paryż) <—– strefa czasowa dla Polski 06.06 o godz. 3:30 nad ranem.
3:30 am SAST June6th (Południowa Afryka)
4:30 am EEST June6th (Bułgaria)
5:30 am MSK June6th (Moskwa)
7:00 am IST June6th (Indie)
9:30 am CST June6th (Beijing)
10:30 am JST June6th (Tokio)
11:30 am AEST June6th (Sydney)

Jeśli Twoje miejsce zamieszkania nie jest na liście, tutaj możesz znaleźć dokładne centrum tranzytu dla Twojego obszaru:

Instrukcje:

1. Zrelaksuj swój umysł i ciało obserwując swój oddech przez kilka minut.

2. Wizualizuj słup niebieskiego Światła emanujący z Galaktycznego Centralnego Słońca, przechodzący przez Twoje ciało aż do centrum Ziemi. Utrzymuj ten słup Światła aktywny przez kilka minut. Następnie wizualizuj kochającą żeńską obecność w kształcie pięknej Bogini zstępującej z nieba i wkraczającej w Twoje fizyczne ciało. Jeśli jesteś kobietą, ta obecność zharmonizuje Twoją wewnętrzną kobietę i sprawi, że będziesz bardziej kochająca. Jeśli jesteś mężczyzną, ta obecność sprawi, że będziesz bardziej zbilansowany w swoich działaniach. Pozostań w jedności z tą obecnością przez chwilę.

3. Wizualizuj świetlaną, nową, duchową przyszłość dla ludzkości, wraz z mężczyznami i kobietami w perfekcyjnym zrozumieniu, z naszym społeczeństwem wzrastającym ponad konieczność wojen i konfliktów, gdyż wszystkie ciemne byty, fizyczne i niefizyczne zostaną usunięte z naszej planety. Wizualizuj wszystkie rany ludzkości uleczone, całą ludzkość zainspirowaną i prowadzoną wraz z każdym posiadającym swoje własne połączenie ze swoją Duszą i Źródłem w idealnym balansie wewnętrznych aspektów męskich i żeńskich.Proszę, abyście dokonali tej wizualizacji wedle instrukcji i nie zmieniali jej, gdyż w innym wypadu nie osiągniemy pożądanego efektu.

Więcej informacji o tranzycie Wenus:

http://www.transitofvenus.org/

O energii Bogini:

http://www.spiralgoddess.com/

Aktualizacje dotyczące Powrotu Bogini:

http://2012portal.blogspot.com/

Źródło – Cobra – 2012portal.blogspot.com
Przetłumaczyła: Sandra Niemczyk

Reklamy

From → Artykuły

Dodaj komentarz

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: