Skip to content

Aktualizacja aktualnej sytuacji Archontów!

27 Maj 2012

Pomimo tego, że Restart Siatki był sukcesem, jedna istotna część siatki Archontów na planach eterycznym i astralnym jest nadal nietknięta.

Jest to siatka, która nadal kontroluje i manipuluje osobistymi związkami ludzkimi od mileniów. Ta siatka jest powodem dla większości konfliktów międzyludzkich. Jest to główna przyczyna opóźnień finałowego zwycięstwa Światła na tej planecie. Ta siatka składa się z Archontów i ich sługusów na planie eterycznym i astralnym w cienkiej warstwie blisko powierzchni Ziemi.

Fizyczny odpowiednik tej siatki składa się z ludzi głęboko osadzonych w strukturze Jezuitów. Zasugerowałbym wszystkim, aby przestali koncentrować się tak bardzo na Komitecie 300-stu, ponieważ prawdziwe źródło kontroli jest gdzie indziej. Fizyczni Archontowie Jezuici są nadal dość niebezpieczni i nie będzie zgody na zielone światło dla Wydarzenia dopóki Ci ludzie nie będą odcięci od swoich zasobów. Ruch Oporu radzi sobie z sytuacją, a ja zamieszczę więcej informacji o tym gdy/jeśli zostanie to odtajnione.

Teraz jest czas, aby nadal rozpuszczać siatki Archontów na planie eterycznym i astralnym z pomocą zjednoczonej medytacji w tą niedzielę 27-go Maja. Proszę, wykorzystajcie tę samą medytację co przy Restartowaniu Siatki, dzięki czemu nasz strumień świadomości zjednoczy się.

Instrukcje:

1. Zrelaksuj swój umysł i ciało obserwując swój oddech przez kilka minut.

2. Wizualizuj słup elektryzującego niebieskiego Światła emanujący z Galaktycznego Centralnego Słońca, przechodzący przez Twoje ciało, a następnie do centrum Ziemi. Utrzymuj ten słup Światła aktywny przez kilka minut. Następnie wizualizuj wszystkie negatywne jednostki na Ziemi usuwane z planów eterycznego i astralnego razem z ich wszystkimi negatywnymi duchowymi technologiami i magicznymi narzędziami, będące eskortowanymi do Światła przez nie fizycznych wolnościowych wojowników Światła. Wizualizuj jak ten proces odbywa się na całym świecie w pokoju i gładko. Wizualizuj świat, który w końcu jest wolny od duchowej niewoli, wolny od wszystkich złych Archontów, Reptilian, demonów, żywiołaków i innych negatywnych nie fizycznych istot. Wizualizuj wibrację eterycznego i astralnego planu, która staje się lżejsza i jaśniejsza, dopóki wszystkie ciemne istoty całkowicie nie znikną i pozostanie tam tylko Światło.

3. Wizualizuj nową świetlaną duchową przyszłość dla ludzkości, wraz z aniołami, wróżkami, delfinami, jednorożcami, duchowymi przewodnikami i innymi istotami Światła zamieszkującymi plan eteryczny i astralny. Wizualizuj uleczenie wszystkich ran ludzkości, wizualizuj całą ludzkość zainspirowaną i prowadzoną wraz ze wszystkimi posiadającymi swoje własne połączenie zze swoją Duszą i ze Źródłem.

Dokładny czas dla różnych stref czasowych:

9:00 am HAST May 27th (Hawaje)
11:00 am AKDT May 27th (Alaska)
12:00 pm PDT May 27th (Los Angeles)
1:00 pm MDT May 27th (Denver)
2:00 pm CDT May 27th (Houston)
3:00 pm EDT May 27th (Nowy Jork)
4:00 pm BRT May 27th (Rio de Janeiro)
8:00 pm BST May 27th (Londyn)
9:00 pm CEST May 27th (Paryż) < ——– 21:00 wieczór – strefa czasowa dla Polski
9:00 pm SAST May 27th (Południowa Afryka)
10:00 pm EEST May 27th (Bułgaria)
11:00 pm MSK May 27th (Moskwa)
12:30 am IST May 28th (Indie)
3:00 am CST May 28th (Beijing)
4:00 am JST May 28th (Tokio)
5:00 am AEST May 28th (Sydney)

Główna grupa na Facebook’u dla tego wydarzenia:

http://www.facebook.com/events/412702698762344/

Advertisements

From → Artykuły

Dodaj komentarz

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: