Skip to content

Globalna Medytacja podczas pełnego zaćmienia Słońca! RESTARTOWANIE SIATKI!

17 Maj 2012

Po wielkim sukcesie Światowego Dnia Wyzwolenia (6 maja 2012 o 5.30 czasu polskiego), nasze starania o planetarne wyzwolenie jest kontynuowane. Tym razem spotkamy się się w grupach dużych i małych, pojedynczo i w parach, dokładnie w czasie zaćmienia Słońca, 20 maja.  Masy zbiorą się i będą wizualizować wyzwolenie naszej planety od tyranii wszystkich poza-fizycznych negatywnych istot, także po raz pierwszy w naszej historii będziemy mieli okazję współtworzyć nasze własne duchowe przeznaczenie jako wolne istoty Światła na Ziemi i łączyć się bez przeszkód ze Źródłem. Potrzebujemy 144,000 osób uczestniczących w tej wizualizacji ze skupieniem na osiągnięcie tych pożądanych efektów.

20 maja będzie miało miejsce pierścieniowe zaćmienie Słońca, gdy Księżyc przyćmi Słońce z przodu Plejad.  Silny strumień Światła będzie emanować z Galaktycznego Centralnego Słońca, schodząc bezpośrednio przez Plejady w kierunku Ziemi i będzie ugruntowane wzdłuż ścieżki totalności. Ta wiązka Światła przepali wszystkie przeszkody na płaszczyźnie eterycznej i astralnej i wzmocni nasze połączenie ze Źródłem.
Spali całe oprogramowanie strachu negatywnych istot poza-fizycznych i uruchomi ponownie sieć energetyczną wokół planety w tym samym momencie, gdy cień Księżyca dotknie szczytu Góry Szasta.  Po tym restarcie, będziemy mieli możliwość współtworzenia naszego duchowego przeznaczenia ze Światłem.

Będziemy wszyscy robić tę wizualizację w tym samym czasie, w momencie zaćmienia 20, 21 maja.
Dokładny czas dla różnych stref czasowych, to:

15:30 HAST 20 maja (Hawaje)

17:30 AKDT 20 maja (Alaska)

18:30 PDT 20 maja (Los Angeles)

19:30 MST 20 maja (Denver)

20:30 CDT 20 maja (Houston)

21:30 CEST 20 maja (New York)

02:30 BST 21 maja (Londyn)

3.30  21 maja (Warszawa)

03:30 am CEST 21 maja (Paryż)

03:30 am CEST 21 maja (Południowa Afryka)

04:30 CEST 21 maja (Bułgaria)

05:30 MSK 21 maja (Moskwa)

07:00 IST 21 maja (Indie)

09:30 CST 21 maja (Pekin)

10:30 JST 21 maja (Tokio)

11:30 AEST 21 maja (Sydney)

Instrukcje:

1. Zrelaksuj swoje ciało i umysł, obserwując swój oddech przez kilka minut.

2. Wizualizuj słup elektrycznego, niebieskiego Światła  emanujący z Centralnego Słońca Galaktyki, przechodzące przez twoje ciało do centrum Ziemi. Utrzymuj ten słup Światła aktywnym przez kilka minut.  Następnie wizualizuj jak wszystkie negatywne istoty wokół Ziemi są usuwane z płaszczyzn eterycznych i astralnych wraz ze wszystkimi ich negatywnymi technologiami astralnymi i magicznymi narzędziami i wszystkie te istoty są eskortowane do Światła przez niefizycznych bojowników wolności Światła.  Wizualizuj, że ten proces ma miejsce na całym świecie spokojnie i płynnie.  Wizualizuj świat wreszcie wolny od niewoli duchowej, wolny od wszelkiego zła archontów, Reptyli, demonów, żywiołów oraz innych negatywnych, poza-fizycznych bytów.  Wizualizuj, że wibracja płaszczyzn eterycznych i astralnych jest coraz lżejsza i jaśniejsza, aż wszystkie ciemne istoty znikną i tylko pozostanie Światło.

3. Wizualizuj jasną, nową, duchową przyszłość ludzkości, z aniołami, fairies (magiczne, fruwające ludziki), delfinami, jednorożcami, przewodnikami duchowymi i innymi istotami ze Światła zamieszkującymi eteryczne i astralne królestwa. Wizualizuj, że wszelkie rany ludzkości są uzdrowione, że cała ludzkość jest inspirowana i prowadzona i każdy ma swoje własne połączenie ze swoją Duszą i ze Źródłem.

Wykonaj wizualizację zgodnie z instrukcją i nie zmieniaj jej, w przeciwnym razie nie będzie miała pożądanego efektu.

Więcej informacji o negatywnych poza-fizycznych bytach i jak usunąć je ze swojego życia po angielsku:

http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/portal-2012-clarification-about-state.html

Uaktualnienia restartu siatki po angielsku:

http://2012portal.blogspot.com/

http://2012portal.blogspot.com/2012_05_01_archive.html

Więcej o tym zaćmieniu Słońca po polsku:

http://namasti1971.blox.pl/2012/05/Zacmienie-obraczkowe-pierscieniowe-Slonca.html

Przetłumaczyła: Krystal / krystal28.wordpress.com

Reklamy

From → Artykuły

Dodaj komentarz

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: